Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Take On Helicopters bejelentés

A Bohemia Interactive új helikopteres játékot fejleszt.

2011.04.01. 00:17 | GeryG | kategória: Játékhírek

A cseh Bohemia Interactive a mai napon bejelentette, hogy új helikopteres játékot fejleszt Take On Helicopters címmel. A nagy múltra visszatekintő stúdió több mint tíz év tapasztalatait használja fel a fejlesztés során, hogy a játékosok igazán részlet gazdag tájban gyönyörködhessenek, valamint egy rendkívül hiteles repülésélményt éljenek át. A fejlesztők emellett változatos küldetéseket ígérnek Észak-Amerika és Dél-Ázsia felett, valamint egy pofonegyszerű küldetés készítőt, mellyel saját, egyedi missziókat is kreálhatunk majd.
A Bohemia Interactive vezetője, Marek Spanel a következőképp nyilatkozott készülő játékukról:
"A helikopterek mindig is fontos részét képezték az eddigi játékainknak és úgy éreztük, itt az ideje, hogy saját, önálló játékot kapjanak. A Take On Helicopters egy könnyen megtanulható, ugyanakkor nagyon élethű helikopter szimulátor, amiben a játékosok próbára tehetik a repülési képességeiket Észak-Amerika és Dél-Ázsia csodálatos tájai felett."
A cseh fiúk a többjátékos módról sem feledkeznek meg, kooperatív és egymás elleni küldetéseket is ígérnek.
A játék valamikor a negyedik negyedévben kerülhet a boltokba kizárólag PC-re. ■

előző
következő
Take On Helicopters bejelentés
Take On Helicopters bejelentésTake On Helicopters bejelentésTake On Helicopters bejelentésTake On Helicopters bejelentés
Take On Helicopters
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Take On Helicopters

hozzászólások (3)

Lacko
Lacko 2011.04.01. 09:29
Ez azért furcsa, mivel az OFP/ArmA játékokban eléggé leegyszerűsített a helikopterek irányítása. Furcsa, hogy ilyesmibe vágtak bele. Persze lehet, hogy szívük mélyén mindig is realisztikus irányítást akartak, csak az olyan földhözragadt ArmA-playerek miatt, mint én, hagyták meg a primitív fizikát és irányíthatóságot.
Hype
Hype 2011.04.01. 12:22
Hát kíváncsi leszek mik lesznek a küldetések: "vidd oda - hozd ide" vagy tesznek bele támadó helikoptereket is, úgy biztos poénosabb lenne, mondjuk egy afganisztáni misszió apache helikopterben ülve.
ajánlott olvasnivaló