25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Szabadidő

Sorozatot kap a Netflixen a The Witcher

Sapkowski regényein alapul majd a széria.

Írta: Dino

Sorozatot kap a Netflixen a The Witcher

Gamer körökben Andrzej Sapkowski neve egybeforrt a The Witcher játékszériával, még akkor is, ha a lengyel szerző nincs jó véleménnyel a CD Projekt RED művével. Az író, aki nemrég Budapesten is járt, minden lehetséges alkalommal megragadja a lehetőséget, hogy szapulja egy kicsit a játékokat - és teszi mindezt a maga elég szókimondó, sokszor talán túlzottan nyers stílusában. Szerinte regényei miatt lettek azok népszerűek, nem pedig fordítva, és valószínűleg az is bántja, hogy nem folyamatos licencdíjért engedte meg fantasy univerzumának használatát honfitársainak.

Talán némi elégtételt jelenthet majd számára, hogy újabb feldolgozást kap a The Witcher regénysorozat, mégpedig tévésorozat formájában. A Netflix jelentkezett be ugyanis nála, hogy megfilmesítené a Witcher-történeteket. Producerként Sean Daniel és Jason Brown közreműködik, akik többek között a Ben-Hur és A múmia filmeken dolgoztak korábban. A hírek szerint legalább egy epizód rendezését Tomas Baginski vállalta, aki a három The Witcher játék intrójának és a Cyberpunk 2077 teaserének készítését is irányította.

"Izgatottan várom történeteim Netflix-adaptációját, amelyek hűek maradnak a forrásanyaghoz és a témákhoz, amelyeket több mint harminc éven át írtam." - nyilatkozta Sapkowski a sorozatról.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!