25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Xbox One-ra is megérkezett a War Thunder

Egyelőre csak fizetős csomagok formájában lehet hozzájutni a játékhoz, amely csak később válik majd ingyenessé.

Írta: GeryG

A War Thunder, a Gaijin Entertainment világháborús játéka első körben PC-re, majd nem sokkal később PlayStation 4-re jelent meg. Az első években nyílt béta változatban volt elérhető a két platformra (amelyek mellé apránként érkeztek a Mac és Linux, majd az Androidos kiadások), míg végül 2016-ban vált hivatalosan is teljessé a játék.

Most újabb mérföldkőhöz érkezett a franchise, ugyanis immár Xbox One-ra is elérhetővé vált – igaz, egyelőre csak fizetős formában. Az egyébként ingyenes játékhoz három támogatói csomag valamelyikének megvásárlásával lehet hozzájutni, így a nagy tömeg előtt repülőbe, tankba és immár hajóba is. Az Xbox One változattal egyszerre ugyanis elrajtolt a játék Naval Battles módjának zárt bétája is. Utóbbi természetesen PC-n és PlayStation 4-en is elérhető, csupán valamely támogatói csomagra kell befizetni a részvételhez.

A War Thunder tehát mostantól mindhárom nagy platformra elérhető, de Xbox One-on egyelőre csak fizetős formában. A tervek szerint az ingyenes változat valamikor az év vége felé érkezik meg. PC és Xbox One között közös játékra is lesz lehetőség, illetve Xbox One X-en természetesen akár 4K-s felbontásban is csatázhatunk.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • War Thunder
  • War Thunder
  • War Thunder
  • War Thunder
  • War Thunder

War Thunder

Platform:

Fejlesztő: Gaijin Entertainment

Kiadó: Gaijin Entertainment

Megjelenés:
2013. augusztus 15. PC
2013. november 29. PS4
2014. április 17. Mac
2014. november 6. Linux
2015. június 2. iOS, Android
2018. június 19. X1
2020. november PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!