25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Hardver

ASUS ROG Smart Lense – a világ első gamer kontaktlencséje

Szemmel vezérlés, pontosabb irányítás, öntisztító tok!

Írta: GeryG

ASUS ROG Smart Lense – a világ első gamer kontaktlencséje

Az ASUS nem akármilyen fejlesztéssel rukkolt elő ma! A tajvani gyártó eddig is híres volt arról, hogy a számítástechnika minden szegmensében igyekszik a legmagasabb minőségű termékekkel képviselni magát, de közben az innovációra is nagy hangsúlyt fektetnek. Ez igaz a ROG gamer termékvonalra is.

Ma már a gamer szemüvegek nem számítanak kimondottan újdonságnak, ám az ASUS tovább gondolta a koncepciót. Nem mindenki érzi kényelmesnek egy szemüveg viselését, ezért kifejlesztették a világ első kifejezetten gamereknek szánt kontaktlencséjét, az ASUS ROG Smart Lense-t!

Az újdonság beépített fej és szemkövető rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a még pontosabb, még egyszerűbb és még gyorsabb irányítást. Akár tíz gyorsgomb is beállítható így, elég ránézni, majd pislogással nyugtázni az adott parancsot. Mivel gamer termékről van szó, nem hiányozhat az Aura Sync támogatása sem, vagyis a mellékelt Armoury Crate szoftverrel a lencse színe és alakja is megadható. Emellett kapunk egy különleges gyorstöltő tokot is, amely mindössze egyetlen óra alatt feltölti a lencséket, ráadásul ez idő alatt meg is tisztítja őket.

A Smart Lense saját hivatalos oldalt is kapott, ahol többet is megtudhatsz róla. Az egyetlen dolog, amit egyelőre nem tudni az újdonsággal kapcsolatban, hogy pontosan mikor és milyen árcédulával kerül majd az optikusokhoz. Azt viszont lehet tudni…

... hogy ez csupán egy április elsejei tréfa. :)

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!