25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új gameplay trailert és dátumot kapott a Steelrising

A Spiders új akció-szerepjátéka nyár helyett csak ősszel várható.

Írta: GeryG

A Spiders legutóbb 2019-ben jelentkezett új játékkal, a GreedFall egész jól sikerült akció-szerepjáték volt. A stúdió eddig is ismert volt a AAA-kategóriáról általában nem sokkal lemaradó játékairól, amelyek többnyire szerethetők voltak, de valahogy mégsem álltak össze kerek egésszé. Hogy ez lesz-e a helyzet a most készülő legújabb játékuk, a Steelrising esetében is, az egyelőre a jövő kérdése. A fejlesztők most egy vadonatúj előzetessel rukkoltak elő a Game Informer magazinban, amelyben közelebbről is megismerkedhetünk a játékmenettel.

A Steelrising egy alternatív történelemben játszódik Párizs utcáin a francia forradalom idején. A technológiai fejlettség már lehetővé teszi, hogy az emberek helyett emberszerű robotok csatázzanak egymással. A játékosok is egy ilyen robotot, Aegist fogják irányítani, akinek a képességeit mindenki a maga harcmodorához igazíthatja.

A bemutatóban ízelítőt kapunk a harcokból, amelyek során különféle támadásokat, védéseket és kitéréseket is láthatunk. Aegisz használhat különleges legyezőszerű pajzsokat, de különféle pengéket és dárdákat is. Ezekre szükség is lesz, mivel Párizs utcáin nálunk jóval nagyobb és akár sokkal erősebb robotok is kószálhatnak, akik egy-két ütéssel is végezhetnek Aegisszel. Ezért a harcrendszer egyik fontos eleme lesz a jól időzített kitérés is.

A Spiders még tavaly év végén arról beszélt, hogy a Steelrising valamikor idén júniusban jelenhet meg. Mostanra ez megváltozott, mivel a játék fejlesztése néhány extra hónapot vesz igénybe. Így a premier júniusról szeptember 22-re módosult, amikor PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re fog megjelenni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Steelrising

Platform:

Fejlesztő: Spiders

Kiadó: NACON

Forgalmazó: magnew

Megjelenés: 2022. szeptember 22.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!