25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Sztori trailert kapott a Steelrising

A játék egy alternatív történelembe vezet, ahol XVI. Lajos király robotokból álló sereggel védte meg magát.

Írta: GeryG

Igencsak félrement a történelem a Spiders készülő új játékában, ugyanis még ma sem rendelkezünk robotokból álló hadsereggel, márpedig a Steelrisingban már az 1700-as években is ilyennel vette körbe magát XVI. Lajos francia király. Hogy is van ez? A francia stúdió (amely a minap jelentette be a Greedfall 2: The Dying Worldöt) egy vadonatúj előzetessel rukkolt elő, amelyben a játék történetét mesélik el nekünk.

Eszerint a nagy francia forradalmat még azelőtt vérbe fojtják, hogy egyáltalán kitörhetett volna. Tette ezt maga a király, pontosabban annak elpusztíthatatlan mechanikus robotokból álló serege.

Az események 1791-ben játszódnak Párizsban, a játékosok pedig Aegis, egy hasonló mechanikus robot felett vehetik majd át az irányítást. Aegist a király vezető gépésze, Vaucanson alkotta meg, és lényegében ő az egyetlen reménysége az elnyomott népnek, hogy valahogy mégis beindítsa a király megbuktatását célzó forradalmat. Csakhogy Párizs utcáin hemzsegnek a robotok, akikkel csak Aegisnek van esélye felvenni a harcot.

A Steelrising jelen állás szerint szeptember 22-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Steelrising

Platform:

Fejlesztő: Spiders

Kiadó: NACON

Forgalmazó: magnew

Megjelenés: 2022. szeptember 22.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!