Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Belengették a következő Tekken játékot?

Belengették a következő Tekken játékot?

Hogy ez a Tekken 8 lesz-e vagy valami más, azt egyelőre nem tudni.

2022.08.08. 22:03 | GeryG | kategória: Játék

Azon túl, hogy a hétvégén kiderül, huszonhárom év után új Fatal Fury játék készül, voltak más nagy múltú verekedős játékok, amelyek szóba kerültek. Ilyen a Tekken is, amelynek első része még 1994-ben jelent meg, a legutolsó, a Tekken 7 pedig 2015-ben (ha nem vesszük ide a mobil platformokra készült játékot 2019-ből). Vagyis éppen itt lenne már az ideje, hogy tovább folytatódjon a történet és úgy tűnik, ezen a hétvégén ezt meg is erősítették nekünk. Az EVO 2022 rendezvényen villantottak nekünk egy trailert a Tekken 7 új frissítéséről és a Tekken bajnokság amszterdami döntőjéről. Ám nem ez az igazán érdekes a videóban, hanem az utolsó durván húsz másodperc.

Ebben ugyanis Kazuyát láthatjuk, méghozzá az első Tekken hírhedt jelenetében, amikor ledobja Heihachit a szikláról, majd gonoszul belevigyorog a kamerába. Ez a régi bejátszás aztán átalakul egy modernebb látványvilággá és Kazuya arca előtt megjelenik a Get Ready felirat.

Nem nehéz kitalálni, hogy máris mindenki új Tekken játékot kiáltott és valóban eléggé ilyen szaga van a dolognak. Azt egyelőre nem tudni – legalábbis a videóból nem derült ki egyértelműen –, hogy a Tekken 8-ról vagy egy új mellékágról, például a Tekken Tag Tournament 3-ról van-e szó. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló