Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Beyond Good & Evil 2

Új író dolgozik a Beyond Good & Evil 2-n

Sarah Arellano korábban a Blizzard és a Volition stúdióiban is megfordult.

2022.08.09. 22:17 | GeryG | kategória: Játék

Emlékszel még, elvileg valahol a világ egy eldugott szegletében készül egy játék, ami a Beyond Good & Evil 2 címet viseli. A projekt még 2008-ban is futott, majd sok éves csend következett. Aztán 2016 körül éledezni látszott a dolog, sőt, 2017-ben pár vadiúj trailer is felbukkant. Azokban az években úgy tűnt, hogy lassacskán csak lesz valami a játékból. Hogy 2020-ban aztán az egész projekt mozgatórugója, Michel Ancel úgy döntsön, neki köszi, de harminc év játékfejlesztés épp elég volt, ideje új életet kezdenie.

Na, nagyjából azóta megint nem hallani semmit a Beyond Good & Evil 2-ről. Olyannyira nem, hogy amikor mégis, akkor is csak a reménykedésről lehet beszámolni, hogy azért a fejlesztés még csordogál valahol a nagy világban. Nos, most valamivel jobb hír érkezett, de azért ettől sem fognak a még mindig kitartó rajongók pezsgőt bontani.

Kiderült ugyanis, hogy új lead writer, vagyis vezető író került a projektbe, méghozzá Sarah Arellano személyében. Ezt ő maga jelentette be a Twitter-csatornáján. Arellano korábban többek között a Blizzad és a Volition stúdióit is erősítette, szóval van némi tapasztalata a komolyabb fejlesztések terén is.

Ez egy újabb életjel a játékról, amely ezúttal talán azért fontosabb a többinél, mert a Ubisoft az elmúlt időszakban sorra jelentette be éppen futó projektjei leállítását. Kukában landolt az új Ghost Recon Frontline és a Splinter Cell VR, de eltolták az Avatar: Frontiers of Pandora premierjét is. De mivel a Beyond Good & Evil 2 eleve nem rendelkezett megjelenési dátummal, nem nagyon van rajta mit tologatni. ■

Beyond Good & Evil 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Beyond Good & Evil 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló