Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gotham Knights

Utolsónak Red Hood mutatja meg, mit várhatunk tőle a Gotham Knightsban

Befutott a negyedik játszható hős bemutatkozó videója is.

2022.08.10. 16:52 | GeryG | kategória: Játék

Nightwing, Robin és Batgirl után végül megérkezett a Gotham Knights negyedik játszható hőse, Red Hood bemutatkozó videója is. Ahogy a társai, úgy is megmutatja, milyen stílusban is képzeli el Gotham városának megtisztítását.

Aki egy picit is képben van a DC-univerzummal, azt nem éri meglepetésként, hogy Red Hood egykor maga is Robin volt Batman oldalán. Ám mostanra elég sokat változott a világnézete és a harcmodora is. Ennek megfelelően immár nem ódzkodik a lőfegyverek használatától sem. Az alábbi trailer tanúsága szerint magasan ő lesz a csapat legbrutálisabb és legkeményebb tagja.

A videóban természetesen kapunk egy kis ízelítőt a harci technikái mellett a feloldható kosztümökből is. A bemutató végén pedig láthatjuk őt társaival együtt is harcolni, ilyenkor össze is dolgozhatnak és extra kombókat hajthatnak végre.

A Gotham Knights jelen állás szerint október 25-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra. De ahogy mostanában egyre több játékról derül ki, hogy késni fog, egyelőre itt se igyunk előre a medve bőrére. ■

Gotham Knights
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gotham Knights

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló