Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Exogate Initiative

A Csillagkapu világa inspirálta az Exogate Initiative-et

A bázisépítő-menedzsment szimulátorban felfedezőcsapatot vezethetünk majd.

2022.08.11. 10:16 | Jaxx | kategória: Játék

Ha valaha gondoltál arra, hogy meghódítanád az egész univerzumot, jövőre tehetsz egy próbát az Exogate Initiative-ben. Az emberiség jövőjét és fejlődését alapozhatod meg a játékban azzal, hogy földalatti bázisod megépítése után megkeresed és alkalmazod a földkerekség legjobb specialistáit, hogy aztán tudásukkal támogatva rejtélyes új világokat fedezz fel.

A komplex menedzsmentfolyamatot és a környezetet is megnézheted a játék előzetesében.

Az Exogate Initiative alaptörténete szerint kapukon keresztül juthatsz el más bolygókra, miközben a Földön is kézben kell tartanod az eseményeket. Létfontosságú döntésekkel találod majd szembe magad minden küldetés alkalmával, melyeknek hosszú távú következményei lesznek az emberiség jövőjének tekintetében (és persze a legénység tagjainak életében).

Tervezd és építsd a kutatóközpontot, bővítsd az igényeknek megfelelően. Miután kiválasztottad a szakértőket, képezd és irányítsd tevékenységüket, emellett pedig figyeld és szolgáld ki fizikai és érzelmi szükségleteiket.

Az Exogate Initiative-ben új növény- és állatvilágokat fedezhetsz fel, és még az idegen életformákkal is kapcsolatba léphetsz. Szövetségesek segítségével erősítheted a pozíciódat, az ellenfelektől pedig védelmi rendszer kiépítésével védekezhetsz.

A projekt fejlődését és a túlélési esélyeket pedig jelentősen növeli a kutatás-fejlesztés. Az játék környezete futurisztikus, ám érzelemgazdag, melyben ötvöződik a bázisépítés és az ismeretlen felfedezésének izgalma.

Az Exogate Initiative 2023-ban lép a korai hozzáférés szakaszába PC-n. ■

előző
következő
A Csillagkapu világa inspirálta az Exogate Initiative-et
A Csillagkapu világa inspirálta az Exogate Initiative-etA Csillagkapu világa inspirálta az Exogate Initiative-etA Csillagkapu világa inspirálta az Exogate Initiative-etA Csillagkapu világa inspirálta az Exogate Initiative-etA Csillagkapu világa inspirálta az Exogate Initiative-etA Csillagkapu világa inspirálta az Exogate Initiative-et

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló