Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jagged Alliance 3

Új előzetesen a Jagged Alliance 3

Régi és új arcokat egyaránt lehet látni az új játékmenet-bemutatóban.

2022.08.13. 07:55 | GeryG | kategória: Játék

Döbbenetesen régen várnak már a rajongók a Jagged Alliance 3-ra, és várakozásukat nem nagyon enyhítették az olyan próbálkozások, mint a Jagged Alliance: Back in Action, a Jagged Alliance: Flashback vagy a Jagged Alliance: Rage!. A THQ Nordic tavaly ősszel erősítette meg, hogy a Haemimont Multimedia stúdiójában készül a franchise harmadik számozott epizódja, de sokáig alig lehetett hallani a játékról.

A most tartott THQ Nordic Digital Showcase során viszont egy vadonatúj játékmenet-bemutatóval lepték meg a rajongókat. Ebben régi és új arcokat egyaránt láthatunk akció közben. Bepillanthatunk a körökre osztott harcrendszerbe, láthatjuk a zsoldosokat fedezékről fedezékre ugrálni, menet közben tüzelni vagy fedezni egymást.

Az animációk kifejezetten korrektnek tűnnek, a látványvilág is elég ígéretes. A kérdés az, hogy mennyire sikerül a játékmenetben megtalálni az egyensúlyt a klasszikus elemek és a modern finomítások között, hogy a veterán és az új játékosok egyaránt boldoguljanak vele.

A Jagged Alliance 3 továbbra sem kapott pontos megjelenési dátumot, a Steamen is csak annyit írnak, hogy hamarosan. A játék kizárólag PC-re készül. ■

Jagged Alliance 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Jagged Alliance 3

hozzászólások (1)

Aryx
Aryx 2022.08.13. 22:00
A JA2 óta ez az első rész, ami egészen Jagged Alliance-nek néz ki (meg kicsit Wasteland 2-nek :) ). A trailer alapján várós, a már bevált játékmenetet követi, a sztori is marad 2000-ben, ahogy azt illik. Csak a többi is legyen rendben... meg úgy el ne bsszák, főleg annyi sikertelen próbálkozás után.
ajánlott olvasnivaló