Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2022

Megvan a jövő heti devcom játékfejlesztői konferencia részletes programja

Megvan a jövő heti devcom játékfejlesztői konferencia részletes programja

8 színpadon 110 előadás, amelyeket akár online is meg lehet nézni.

2022.08.16. 07:04 | Dino | kategória: gamescom 2022

A gamescom szokásos kísérőrendezvényeként tartják meg idén is a devcom játékfejlesztői konferenciát, amelyre jövő hét hétfőn és kedden, közvetlenül a kölni rendezvény előtt kerül sor. A szerverzők mostanra véglegesítették a programot is, így a hivatalos oldalon már elérhető, kik és milyen előadásokat fognak tartani.

Hogy számokban ez mit jelent? A két nap során a 8 színpadon 13 témakörben több mint 140 előadó összesen több mint 110 előadást tart majd.

Mindkét nap egy-egy vitaindító előadással (azaz keynote-tal) indít. Augusztus 22-én a Bulkhead társalapítója és ügyvezetője, Joe Brammer beszél arról, hogy milyen tapasztalatokat szereztek 100 fős stúdiójuknál az alatt a 7 hónap alatt, amelyben bevezették a négynapos munkahetet.

A keddi napot Dana Nightingale, az Arkane Lyon munkatársa nyitja, aki a Deathloop kapcsán mondja el, milyen szerepet játszottak a játék első pár órájáról összegyűjtött felhasználói kérdőívek, és hogy miként változtatták meg az egész játékot további kutatások.

Két év kihagyás után tehát idén visszatér a devcom, amely hibrid rendezvényként látogatható akár élőben is (a konferencia után szerdától péntekig is lesznek még különböző kapcsolódó programok Kölnben), de a digitális jegy megvásárlásával online is be lehet kapcsolódni. A konferencia teljes programja itt érhető el. ■

Fotó: devcom

Kulcsszavak: gamescom 2022

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló