25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Négy napig tesztelhetjük a Land of the Vikings demóját

A játék a gamescomon mutatkozott be, és máris érkezik a próbaverzió.

Írta: Jaxx

A gamescom alkalmával számos játékot megismerhettünk közelebbről, köztük szerepelt a Land of the Vikings városépítő stratégia is. A háromfős fejlesztőcsapat jegyezte játék két év munka után úgy tűnik, hogy elérkezett egyik legfőbb szakaszához, azaz az első, játékosok által is kipróbálható demóverzióhoz.

Az előzetesben a városmenedzsmentet részleteiben is megnézhetitek.

A Land of the Vikingsben egy egész új települést kell majd létrehoznunk és fejlesztenünk, miközben gondoskodunk lakóiról. Klántagjaink jellemzőik alapján, tudatosan oszthatóak be a feladatokra, legyen az akár favágás, akár hajóépítés. A népesség száma a születő gyermekek mellett a csatlakozni kívánó új tagokkal is emelkedik, a magasabb életszínvonalat pedig más klánokkal együttműködve, kereskedelemmel vagy akár fosztogatással is biztosíthatjuk.

A játékban a fejlesztéseket a jól működő folyamatok, a korszerű technológiák, egészséges és boldog emberek, valamint a természeti és egyéb katasztrófák megfelelő kezelésével megszerezhető hírnévpontok elosztásával oldhatjuk fel.

Cikkajánló
Vikinges városépítő stratégia lesz a Land of the Vikings

Vikinges városépítő stratégia lesz a Land of the Vikings

A játékban vezérként egyengetjük majd klánunk boldogulását.

Ha kipróbálnátok a játékot, a Steam négy napos TactiCon 2022 című eseménysorozata alatt megtehetitek. Az eventről és a beválogatott 115 játékról pedig ezen a linken keresztül tudhattok meg további részleteket. A Land of the Vikings még idén, az utolsó negyedévben megjelenik PC-re.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Land of the Vikings

Platform:

Fejlesztő: Laps Games

Kiadó: Iceberg Interactive

Megjelenés: 2022. november 8. (korai hozzáférés)

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!