25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Októberben érkezik az HBO Maxre az Uncharted film

De szemezgetünk még hírünkben más újdonságokból is.

Írta: Dino

Októberben érkezik az HBO Maxre az Uncharted film

Az év elején került mozikba az Uncharted játékokhoz kapcsolódó film, amelyben Tom Holland és Mark Wahlberg alakítják Nathan Drake-et, illetve Victor Sullivant. Hamarosan streamelni is lehet már az Unchartedet, október 16-ától ugyanis az HBO Max kínálatába kerül be.

Ezen kívül olyan filmek kerülnek be az HBO Max választékába október folyamán, mint a Szuperállatok ligája (DC League of Super-Pets, okt. 2.), amelyhez kapcsolódóan játék is készült, az Elveszett város (The Lost City, okt. 21.), az Oscar-díjas Vezess helyettem (Drive My Car, okt. 1.), valamint a Foo Fighters zenekar horror-vígjátéka, a Studio 666 (okt. 2.).

Sorozatokból az HBO Max közleménye kiemeli A fehér lótusz (The White Lotus, okt. 31.) új évadját, amelyben a szereplők (Jennifer Coolidge, F. Murray Abraham, Aubrey Plaza stb.) Szicíliában próbálnak kikapcsolódni. Október 28-án érkezik a spanyol HBO Garcia! című sorozata, amely az azonos című képregényből készült, és egy 60 évre lefagyasztott szuperkatonáról szól. De október 1-jén indul a The Walking Dead 11. évada (első adagnak 8 epizóddal), és ebben a hónapban folytatódik a Stargirl (3. évad), a Kung Fu (3. évad), A takarítónő (2. évad), Spencer (5. évad), Spencer: Hazatérés (2. évad), Az ifjú Sheldon (6. évad), Ramy (3. évad).

És visszatérve a videojátékokhoz kapcsolódó tartalmakhoz: nemrég adtunk hírt egy másik HBO Max projektről is, megjelent ugyanis a The Last of Us játékokhoz kapcsolódóan készülő széria első trailere.

Cikkajánló
Megkapta első előzetesét a The Last of Us sorozat

Megkapta első előzetesét a The Last of Us sorozat

Nézd meg Pedro Pascalt és Bella Ramseyt a jövőre érkező sorozatban!

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!