25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mit tartogat az Expeditions: A MudRunner Game első éve?

Új előzetesben fedték fel a premier utáni bővítési terveket.

Írta: GeryG

A közeljövő egyik ígéretes autós játéka az Expeditions: A MudRunner Game, ugyanis igen jó felmenőinek köszönhetően nagyon valószínű, hogy remek szórakozás lesz ismét tengelyig süllyedni benne a sárban. Bár a premier még mindig hátra van, a fejlesztők már most is készülnek a megjelenés utáni időre is, ezért összeraktak egy előzetest, amely az első év bővítéseiről szól.

Aki a játék Year 1 Editionjét vagy Supreme Editionjét választja, az a korai hozzáférésen túl megkapja majd a négy évszakra bontott extra tartalmakat is. Mindegyik évszakos DLC-ben új terepjárók, szakemberek és új felszerelések kapnak helyet, de biztosak lehetünk benne, hogy egy sor új meghódítandó úti cél is vár majd ránk.

Nem is kevés, ugyanis a készítők ígéretei szerint az első évre tervezett négy szezonban összesen száznál is több új pálya várható. Megfordulunk majd Arizónában és a Kárpátokban is, rég elfeledett ősi civilizációk nyomai után kutathatunk, nagy földrengések által átformált terepeket fedezhetünk fel. Sőt, idővel a föld alá is bemerészkedhetünk barlangokon és régi bányákon keresztül.

Az Expeditions: A MudRunner Game PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra készül. A motorok március 5-én bőgnek majd fel.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Expeditions: A MudRunner Game
  • Expeditions: A MudRunner Game
  • Expeditions: A MudRunner Game
  • Expeditions: A MudRunner Game
  • Expeditions: A MudRunner Game
  • Expeditions: A MudRunner Game
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!