25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Túlélőtippek a Serumhoz

A fejlesztők négyszer öt tippet adnak, hogy legyen esélyünk túlélni a játékukban.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Szeretjük a túlélőjátékokat, de azt még jobban szeretjük, ha a készítőik egy picit azért segítenek nekünk. Mert jó buli magunktól megküzdeni a zord körülményekkel, az életünkre törő lényekkel és az olyan bagatellnek tűnő dolgok hiányával mint az élelem, víz vagy a meleg. De azért nem árt, ha legalább némi fogalmunk van arról, hogy milyen szörnyűségek várnak ránk az adott játékban és azok ellen mit érdemes tennünk.

Ennek jegyében készített most négy videót is a Serumot fejlesztő Game Island és a kiadásért felelős Toplitz Productions. Ez már csak azért is hasznos, mert a Serumban a túlélés záloga, nos… a szérum lesz. A sztori szerint az emberiség ügyesen magára borította a világot és az egyetlen eszköze, hogy életben maradjon az egyébként nem embernek való környezetben, ha egy titokzatos szérummal szúrja magát. Ez az anyag nem csak életben tartja, de az érzékeit és képességeit is élesíti, legalábbis, amíg van utánpótlás.

A fejlesztők tehát négy videót készítettek, amelyekben öt-öt tippet adnak a túléléssel kapcsolatban. Az alábbi videóban például azokról a lényekről hallhatunk, amelyek mind meg tudnak (és meg is akarnak) minket ölni a játékban.

A következőben az öt legfontosabb nyersanyagot ismerhetjük meg, amelyekből sosem lehet nálunk elegendő, és amelyekből kotyvaszthatunk-barkácsolhatunk magunkat mindenféle hasznos holmit.

A harmadik video egyszerűen csak öt létfontosságú túlélő tanácsot tartalmaz, mint például, hogy ne kószáljunk el túl messzire a biztonságos területről vagy gondosan válasszunk felszerelést.

A negyedik video pedig nemes egyszerűséggel öt okot sorol fel, amiért a készítők szerint érdemes lesz játszani a játékukkal. Ezek között említik az izgalmas sztorit és a titokzatos szérumot, a konstans feszültséget és az online multiplayer lehetőségét.

A Serum a videók alapján érdemes lehet, hogy odafigyeljünk rá. A fejlesztés lassan a célegyenesbe fordul, ugyanis a tervek szerint valamikor a második negyedévben jelenhet meg a játék PC-re. A Steamen egyébként már most is elérhető a demója.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Serum
  • Serum
  • Serum
  • Serum
  • Serum
  • Serum
  • Serum
  • Serum
  • Serum

Serum

Platform:

Fejlesztő: Game Island

Kiadó: Toplitz Productions

Megjelenés: 2024. II. negyedév

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Dark Archon
Dark Archon [11463]
Én kipróbáltam a demót. Kicsit frusztráló az állandó időzítő, de még jobban zavar a pocsék optimalizálás. ~40 fps-szel fut QHD-ben, ahhoz képest meg a látvány annyira nem nagy szám. VSync nincs is, nem is értem. Tudom, még dolgoznak rajta, de várhattak volna a demóval is.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)