25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Zárt bétát kap jövő héten a Marauders looter shooter

Az előrendelők próbálhatják ki újra a játékot.

Írta: Dino

Marauders címmel hardcore PvPvE looter shooteren dolgozik a Small Impact Games, akiket a Team17 karolt fel tavasszal kiadóként. A pár hónappal ezelőtti zárt alfát követően napokon belül újabb tesztelésbe kezdenek a fejlesztők.

A zárt bétára július 20-25. között kerül sor, és az előrendelők vehetnek részt benne. Az tartalomban találunk ezúttal két új raidhelyszínt, a Terraformer nevű, aszteroidadarabkán kiépült mezőgazdasági központot, valamint a Merchant Shipet, egy lőfegyverekkel vívott csatáknak remek helyszínt adó űrhajót. Két új fegyvert is kapunk: a Heavy Thompsont és a Klobb Machine Pistolt, valamint robbantgatáshoz a Scrap Bombot.

Emellett különböző kisebb-nagyobb javítást eszközöltek a fejlesztők az alfa verzió óta, pl. beépítettek quick loot opciót, új hangeffekteket, kozmetikai lehetőségeket és további meglepetéseket. A PC-s zárt béta során egyedül vagy akár 15 játékostársunkkal indulhatunk neki a dieselpunk csatatereknek.

A Marauders PC-re készül, korai hozzáférésben történő megjelenésére valamikor az év későbbi részében számíthatunk, Steam mellett pedig a Game Preview keretében is elérhető lesz.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Marauders

Platform:

Fejlesztő: Small Impact Games

Kiadó: Team17

Megjelenés: 2022. október 3. (korai hozzáférés)

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!