25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Hardver

Thermaltake Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium TT Premium Edition

Áramfogyasztásunkat is nyomon követhetjük a hosszúnevű tápegységgel.

Írta: Dino

Thermaltake Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium TT Premium Edition

Meglehetősen hosszú nevet kapott a Thermaltake legújabb tápegysége, a Toughpower iRGB PLUS 1250W Titanium TT Premium Edition. A japán kondenzátorokat használó, 1250 W-os, moduláris felépítésű táp az RGB megjelölésnek megfelelően természetesen szabályozható világítást is kapott. Ez egyrészt a Riing 14 RGB ventilátorának köszönhető, de mellette 12 külön szabályozható fényforrást is beleszereltek, hét világítási móddal és négy választható sebességgel.

A Smart Zero Fan ventilátor a kibocsátott zajt igyekszik csökkenteni, míg a Smart Power Management segítségével PC-nk áramfogyasztását követhetjük nyomon. A felhőalapú rendszerbe kerülő információkat számítógépünkön vagy okostelefonunkon is figyelhetjük, és akár az előző három hónap adataival is összehasonlíthatjuk az aktuális számokat.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!