25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Késik a The Thaumaturge

Mégsem jelenik meg az ígéretes taktikai szerepjáték februárban, de szerencsére nincs nagy baj.

Írta: GeryG

A Fool’s Theory csapata és a 11 bit studios eredetileg úgy tervezte, hogy a The Thaumaturge még februárban meg fog jelenni. Mára azonban kiderült, hogy ezt a dátumot nem fogják tudni tartani, ezért a premiert el kellett halasztaniuk. Szerencsére azonban nincs szó több hónapos késésről.

A The Thaumaturge 1905-ben játszódik Varsóban, ahol akkoriban több náció és társadalmi réteg keveredett egymással az utcákon. De nem csak emberek, különféle démonok és más túlvilági lények is lakták a várost, akiket azonban csak bizonyos emberek láthattak és léphettek velük kapcsolatba.

A játékosok is egy ilyen embert, Wictor Szulskit alakítják majd, aki maga is képes kordában tartani néhány szellemet, akik segíthetik őt a csaták során. A harcok egyébként körökre osztva zajlanak és Wictor képességeink kívül a szellemeket is bevethetjük.

Az eredeti tervek tehát február 20-ról szóltak, ám ehelyett csak március 4-én érkezhet meg. Ekkor is csak PC-re számíthatunk rá, mivel a konzolos változatok eleve csak valamikor későbbre voltak várhatók.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

The Thaumaturge

Platform:

Fejlesztő: Fool's Theory

Kiadó: 11 bit studios

Megjelenés:
2024. március 4. PC
2024. I. negyedév PS5, XSX

Minimális rendszerigény: AMD Ryzen 3600/Intel i5-10400F, 16 GB RAM, Radeon RX580/GeForce GTX 1070, 30 GB háttértár (SSD ajánlott), 64-bites Windows 10

Ajánlott konfiguráció: AMD Ryzen 3600/Intel i5-10400F, 32 GB RAM, Radeon 6700XT/GeForce RTX 3060 Ti, 30 GB SSD háttértár, 64-bites Windows 10

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!